BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, April 30, 2011

wakiki dah xde....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wawawawawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......!!!!!!!!!
wakiki ..my cat ...dah xde .....
wawawawAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wakiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kenapa kau pergi....!!!!
aq sayang kau....!!!
aq nak bela kau sampai besar...
tp....
wakiki..!!!!
patutlah kau macam lain macam pagi td..
rupanya kau mengucap....
wakiki..!!!
kenapa kau x ckp kau nak pergi...!!!

malam td kan ..
aku ngan abg aku pegi 7eleven...
sebelah 7eleve tu ade kedai haiwan..
aq suruh abg aku belikan die botol susu untuk kiki..
abg aku belilah...sekali ngan makanan lagi...

bila dah balik umah tu..
kiteorang siapkan brg2 die..
kitorang kemas tempat tinggal die....
wakiki....!!!!!!!!!!!!!!

dahlah aku x nak cite agi...nanti aku nangis lak..
dahlah sekarang aku kat PJK...
k bye

Thursday, April 28, 2011

♥ wakiki!!! ♥

aq baru dpt kucing..
nama die wakiki..
abang aku bagi kowt...
abang aku yang bawak...
kesian die..
bontot die sakit..
umah aku lak xde susu..
macam mana nak bagi die susu....
sian die..
die nak klua aku x kasi..
aku takot mak marah..

mak sbenarnya x suke kucing ...
tp nak wat cam mana..
mak terpaksa terima..
sian kucing nie...
:'(
mintak2lah angah bawak susu malamnie.

wakiki tengah haus nih..
haus susu...
hmmm..
sabar eh wakiki.... 
sayang wakiki!!!!!!

sayang sangat kat wakiki!!!!!!!!

Friday, April 22, 2011

whatever...XD

I want a ___ from you!
[] Hug
[] Phone Number
[] Smile 
[] slap
[] punch

You are ____.
[] Okay
[] Nice
[] Lovable
[] Wonderful
[] gorgeous 

How important are you to me?
[] 10%
[] 30%
[] 50%
[] 85%
[] 100%

I ___you!
[] Love
[] Like
[] Miss
[] Hate
[] heart

Who are you to me?
[] Dearest 
[] Best Friend
[] Friend
[] Sister/Brother
[] Strangers X(

aq demamlah ....=(

hye..
aq nie walapon demam tetap nak updAte blog jugak..
aq dah 3 hari demam termasok ari nie..!!!!!!!!!
hacummm!!!!
uhuk2..
hah..
kan dah batuk..

hmm..
aq nak gi skolah...
tp x leh sebab demam..'=.=
sebab minggu depan ade ujian..
nervousnye..!!!!
pastu aq takot kene ambil darah..
doktor kate kalau 3 hari x semboh gak ..
kene ambik ujian darah..
ahhhh..!!!!
tidak..!!!!!!!
klah.. xlarat aq nak tulis..
batuk2 lak tu...
nak keluar tekak aku...

AbOuT TgG

The Glamour Girlz...
nilah kumpulan aku...
kart sekolah aku ade dua kumpulan..kumpulan pertama
......secret arh..mana leh bagi..nanti kawn aku tu marah..abis aku..
yg kedua the glamour girlz lah..yg kat atas tu...
kalau x nampak aku x tahu lah nak ckp ape..
buta ke rabon ke xtahulah..
hahahahha..
merepek jer.....
korang paham yg aku tulis nie...
mesty x paham kan..hahahhahah
(giler ke budak nih??)

haih..budak2 TGG nih..
gila2 org nyer..hahahhaha...
termasoklah aku..
ahaha
budak TGG nih baik2 belaka (perasan jewp)



tp aku bagi gambar kecik je;ah..buat ape nak besar2....membazir kertas jewp..(mcmlah guna kertas)
lupa lak nama kwn aku nie sofea alfira..die nie pandai bergaye dan edit gambar..yg die edit tu semua cantik2 belaka tauw...jgn main2...hahahah



nie gambar ahli kumpulan TGG..nama die shahirah amirah..
budak nie pandai bergaye..tengoklah kat gambar tu..siap ngan baju korea lagi...ahhaha


kalau budak nih..mmg ganas arhh..(zuraini jgn marah)hahha
die baik (sangat lah...)
nama die zuraini..suke bergaye gak macam si shera nie..

hahahahh

Tuesday, April 19, 2011

arghhhhh!!!!! sakit perotttttt!!!!! tumbuh jerawat??? sakit tekak!!!

korang nak tahu x?!!!
aku skang nie tengah sakit perot...
pastu aku dah tumbuh jerawattt!!!!!!!
hah!!!
aq xnak tumbuh jerawattt!!!
semua org ejek aq...:'(
sian aq tau..!!!??:'(
pastu aq sakit tekak lak..
aku nak ckp ngan org pon xde suara..
nak buat keje pon lemah longlai jer.....

argh..!!!!
seksaaaa!!!

ade ke patot amirah kata aku  .........
phm2 jelah..(bgi org pompuan)
padehal mana ade..
kalo aku   ...... tu pon..
aku xkan tulis kat blog...
malu aku..

mase kat kls tambahan kat skolah td..
aku sakit perot gilerrr.!!!
aq nak sruh diorang tmn tp diorang xnak sebab diorang takot....
malam lah katakan...
mulut budak nie celupar tullah
tp aq saket perot bukan sebab nak buang air besar tp..
hmm..
tak tahulah..

korang..
aq nak mintak pendapat..
kalo org tumbuh jerawat nie jijik sangat ke??

pasal sakit tekak lak...
td mase cekgu junaidah tengah terangkan...
aku senyap jew..(bek x yah cite)
pastu cekgu junaidah bagi kerja bua karangan tentang kebaikan dan keburukan internet..
aq xde idea langsong..
aq mintax tolong amirah..
pastu amirah x dengar aku ckp ape...
yg die dengar..
"ape???"
"tolong bagi satu jerawat aku?"

ade ke patut die dengar macam tu..
memanglah..
aku xde suara masa tu..
dan sangat lemah..
xdelah lemah sangat..
argh..!!!
sakit sangat...!!
argh..!!!
sakit perot!!!


sakit tekak..
batuk2

tpt jew gambar nie..
kat situlah jerawat aku tumbuh 1..

k arh bye..
sakit!!!

Monday, April 18, 2011

Banyak nyerrrrr masalah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hyepp..
hari nie aku bad moodlah..
hishhhhh..geram betul..
banyak giler masalh...
masalah kawanlah..
keluargalah..
hisshhhh banyak tul masalah..!!!
stresssssssnyaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kenape hah..
korang ade jln penyelesaian x??
korang tahu x betapa penatnya akuuuu!!!
kene handle nie..
kene handle tuh..!!!
hish..
bencinyaaaaa!!!!!!!!!!!!
dahlah korang..
aq nak benti sampai sini jerlah...
disebabkan badmood..
rase macam males mahu menaip..!!!!
k bye..
jgn marah..

Wednesday, April 13, 2011

aku jadi cikgu...??



hye ..
lama x up date blog..
hahahha..(memandai jer)
berbalik kepada tajuk di atas...
geng aku ..iaitu The Glamour Girlz..
asyik suruh aku wat blog jerr....
penat2..
boleh dikatakan aku nie cikgu lak...hahaha...
perasan jew...
kawan aku sorang nie dah ade dah...
nama die shahirah amirah.

ehhh!!!
nie just gambar je...
jgn pikir macam2..
heheheh..
mulalah nak  merepek ...
hmmm...mulalah suruh aku ajar mase aku tengah syok main...
(shahirah jgn marah...)
tp xpe..
aku xkesah pon diorang suruh aku wat blog
cuma aq xde mase nak wat blog untuk korang..
k..
jgn terase lak
hahha..
tapi x pe...
saye sedia membantu..


cehhhh!!!
hhaaha....
klah bye
=)

Sunday, April 10, 2011

BOwInK!

   


So bowink lah tahun nie...
nak hang out ngan kengkawan..mak bapak diorang lak xkasi..
teringin lak aku nak gi karoeke nan geng aku...
hmmm...
tp kalau dapat gi sape nak hantar...naik LRT..
hmmm..jgn haraplah mak bapak diorang kasi...
apelah malangnye naseb....
BOWINK BOWINK BOWINK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
korang jomlah hangout sama2...
BOSAN nie..!!!!!


tp....
hari lainlah...
lupa lak hari nie nk gi Pahang...
nak tahu kitorang gi sana wat pe....?
kitorang nak melawat paklang...
ak kate paklang masok hospital...
hmmmmmmmmmmmmmm..

tp..
aku xnak gi sebab mlz ar  nak main ngan kawan2,,
nak gi sana ..bkn wat ape2pon...
tp kalau minum air HORLICK AIS pown sedap jugak... 
perghhhhhhhhhhh!!!!
lebeh2 lagi tambah ngan MCD...
huishhh..sodapnye!!!

nak rase lagi..'teringat lak mase sambut hari jadi aq ..nan alang...
yp alang bukan sambut hari jadi ..
tp..
sambut sempena die dapat straight A PMR..
hehehehe..bese,,..abg saper.. (batak pulak budak sorang nie)
hehehe

aku nie org cite pasal BoWiNk!
die cite pasal lain lak...
sudah syafiqah....
cukup2lah tu...


=P
=)

KenaPa..!!!!???

woi budak,,
pehal kau buang kitorang hah?!
kitorang ade buat salah ape?
setakat kacau kau je..,,,baik x yah...
lepas tu,kau gi buang sherah lak..,
kesian die...
dulu kau bukan main lagi nak couplelah..apelah....
sepatutnya aku larang sherah tu kawan ngan kau..
x berhati perot....
ko pehal hah ,,?!
nak cari gadoh ke....
hishhh......
ko nie..!!!!!!

Saturday, April 9, 2011

sO bOrInG!!!

Boring ehhh!!!!!!!
bosan bosan

Friday, April 8, 2011

sAyA sYg KwN2 SaYe

hye smua...!!!!
semua org ade kawan kan..haaaaaaaa..!!
kite pon ade kwn gak...
kawan kite kan baik...sangat baik...
nama die kat...

  • SOFEA ALFIRA
  • SHAHIRAH AMIRAH
  • ZURAINI HANUDIN
yang 3 org nie kawan karib aku nan geng aku..iaitu THE GLAMOUR GIRLZ..
biaselah kitorang nie kan glamourrrr...(perasan jewp)
diorang nie kan baik gilerrr...kalau aku susah jewp mesti diorang tolong aku...
thank kawan....

aku ade lagi sorang .................
nama die AMIRAH SUKARNO..
jgn ejek nama ayah die pulak ..
tp walaupon nama ayah die nie pelik..
tp ayah die baik sangat2!!!!!!!!!!!!
same arh ngan mak die baik sangat
die nie x termasok dlm kumpulan aku...
tp aku masok jugak dlm kumpulan die...nama kumpulan aku yg kedua nie..
THE LOLLIPOP GIRL....
JGN TIRU TAU..
nanti die marah...
sape yg TIRU..
siap kau ..
aku x maafkan kowang...
:'(

nak nengok gambar dieorang x?

meh kite tunjukkan..

nama budak nie zuraini..aku ltk gambar die first2 nie sebab..
gambar die nie susah nak copy..
hah.!!
korang nak tahu mana gambar die...
gambar die yg kat tepi sekali ..
yg pakai tudung tu..
kalau x nampak..
lantak koranglah..


Sofea Alfira
yg nie lak sofea alfira
cantik an die...die nie pandai adit gambar au..


Mirah Mirna
nie shahirah..
die nie pandai bergaya orgnye..
maklumlah kawan sape..

  
nie amirah..die nie baik sangat tau...
die pandai pasal komputer dan edit gambar..

k nie jer nak cite pasal.kawan..
korang dah tengokkan...
hah..
PUAS DAH..
TENGOK GAMBAR KAWAN KITE..
ok bubye...penat menaip nih...!!
nanti sambung k..

AbOuT Me


saye nurul syafiqah wahyuni
nama panggilan saye pikah atau smj
umo saye lak 12 tahun..
saye sekolah at sk serendah...
saye single
saye ade fb..korang carik jelah (Syafiqa Wahyuni)
tarikh lahir saye 26 mac 1999
org pahang
tahun nie au UPSR
doakan aku ye..
sape yg doakan aku aku akan doakan kowang jugak ye..!